仙北市トップページ > 各機関からのお知らせ > FREE Wi-Fi SERVICE FOR OVERSEAS TOURISTS

【2016年1月14日(木曜日) 】

City of Senboku has begun offering 14 days of free Wi-Fi to foreign tourists.
Abailable at approximately 70 tourist facilities in Senboku City!
Free Wi-Fi cards are distributed at Tazawako Tourist Information Center (JR Tazawako station) and Kakunodate Ekimae-Gura (at the front of JR Kakunodate Station).

FREE Wi-Fi sticker

Free Wi-Fi is available at places where this sticker is displayed.

Contact us via e-mail.kanko@city.semboku.akita.jp